Rreth Nesh

Rreth Hotel Iliria! Ne jemi hotel 15 vjecar dhe ne ofrojme sherbimin me te mire dhe kete vit kemi bere rinovim dhe kemi 38 dhoma te mobiluara ne klasen e larte, jemi vetem 500 metra nga qendra e qytetit te Sarandes dhe disa hapa nga deti.