Restorant

RELAX DHE MIQËSOR

Historia jonë

Hotel Iliria ka mirëpritur mysafirë që nga 7 shkurt 2004.

Vendi më i mirë për të filluar është gjithmonë nga Hotel Iliria. Ne synojmë t'i bëjmë pushimet tuaja të paharrueshme me rehati dhe relaks me dhomat tona fantastike. Ne ju premtojmë një eksperiencë pushimesh që do të ngopeni me ushqim, pushime, argëtim dhe paqe me menutë tona të shijshme, stafin e gëzuar dhe ambientet e ngrënies në plazh.

Lumturia është të jetosh çdo ditë sikur të ishte dita e parë e muajit të mjaltit dhe dita e fundit e pushimeve.
Kuotat

” Restorant Iliria është destinacioni i duhur për adhuruesit e ushqimit. Shefi ynë ka zgjedhur me mjeshtëri një menu për të kenaqur të gjitha shijet e klientëve tanë..”

MEDITERAN

ITALIANE

Kuzhina

A la Carte