Dhomat tona

I vendosur në breg të detit, Hotel Iliria ofron një restorant në vend që shërben ushqime tradicionale shqiptare, si dhe një kopsht dhe një bar. Pa pagesë Wi-Fi është në dispozicion. Qendra e Sarandës është 300 m larg.

Dhomat

Double or Twin Room with Sea View
0/5
2 krevate teke ose 1 krevat i madh dopio
Dhomë treshe me pamje nga deti
0/5
1 krevat tek dhe
1 krevat i madh dopio
Suitë luksoze me pamje nga deti
0/5
Dhoma e ndenjes: 1 divan krevat
Dhoma e gjumit: 1 krevat i madh dopio
Quadruple Room with Balcony
0/5
2 krevate teke
dhe
1 krevat i madh dopio
Dhomë dyshe me pamje nga deti
0/5
1 krevat i madh dopio
Dhomë Dyshe me Ballkon
0/5
1 krevat i madh dopio
Dhomë treshe me ballkon
0/5
1 krevat tek
dhe
1 krevat i madh dopio
Dhomë dyshe ose dyshe me ballkon
0/5
2 krevate teke
ose
1 krevat i madh dopio
Dhomë Katërshe me pamje nga Deti
0/5
1 krevat tek dhe
1 krevat dopio dhe
1 divan krevat